Wijnen en Ports

PortGlas_200Gastrovino La France kent meer dan tweehonderd wijnsoorten van over de gehele wereld en meer dan vijftig soorten port. Dat betekent voor u dat in onze winkel er altijd een geschikte wijn- of portsoort is voor ieder moment. Bij de bestellingen denken wij mee welke wijnen erg in trek zijn en welke wijnen een aantrekkelijk prijs hebben. Door groots in te kopen via Gastrovino kunnen wij altijd een scherpe prijs aanbieden aan onze klanten, dat maakt inkopen leuk!

De wijnen worden geselecteerd en ingekocht door de wijncommissie van Gastrovino. Deze commissie bestaat uit zes tot acht ondernemers van Gastrovino, waaronder drie vinologen (wijnexperts). De wijncommissie van Gastrovino komt één keer per maand bij elkaar om de geselecteerde wijnen te proeven en te controleren op kwaliteit. De bevindingen van deze selectie wijnen bespreken wij in maandelijkse uitingen naar de consument. Dit gebeurt met een leuke wijnbrief die wij als mailing versturen.

De naam Gastrovino is het keurmerk van kwaliteit. Zij bezoeken de internationale wijnbeurzen en geven de opgedane kennis door aan de leden ondernemers zoals Gastrovino La France. De Gastrovino ondernemers komen één keer per maand bij elkaar om nieuwe producten te keuren en te proeven. Denkt u hierbij aan alle soorten verswaren, delicatessen en wijnen.

De collega’s die verantwoordelijk zijn voor de inkoopafspraken en de selectie van de wijnen zijn altijd op zoek naar de beste wijn, tegen de scherpste prijzen. Momenteel bevat het Gastrovino wijnassortiment ongeveer 425 verschillende wijnen. Wij als Gastrovino La France hebben daar op onze beurt weer een selectie van ongeveer 200 wijnen gekozen om aan te bieden in onze winkel. Mocht u als wijnkenner toch nog een type wijn missen in ons assortiment, dan is deze fles altijd te bestellen via Gastrovino. Binnen twee dagen zijn alle wijnen, die op voorraad zijn in ons magazijn, bij ons of bij u in huis. Want bij Gastrovino kunt u ook online in onze webshop bestellen.

Kijkt u gerust nog even rond op onze website, of neemt u vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.