Recepten

Asperge Risotto
Lees verder (PDF)

Klassieke Asperges 
Lees verder (PDF)

Oosterse Asperges 
Lees verder (PDF)

Steak Tartare
Typisch Frans voorgerecht dat verrast door alle smaaktonen van pittig, zoet, zuur en bitter.
Lekker met geroosterd brood.
Lees verder (PDF)

Hongaarse Goulash
Goulash is een perfect gerecht voor de winter. Dit authentieke recept uit Hongarije is een heerlijk recept voor de zondag.
Lees verder (PDF)

Couscous Gamba
Een vullende maaltijdsalade, snel en lekker voor lunch of diner.
Lees verder (PDF)

 

Superfoodrecepten

Boterkoek met Abrikozen en Walnoten

Leest verder (PDF)

Salade met Peer en Walnoot
Lees verder (PDF)

Chiazaadpap
Lees verder (PDF)

Chia blauwe bessen smoothie
Lees verder (PDF)

Hennep smoothie met chiazaad
Lees verder (PDF)

Fruitige Quinoapap
Lees verder (PDF)

Herfst / Winter

Cassoulet
Lees verder (PDF)

Hollandse kaasfondue
Lees verder (PDF)

Risotto (Funghi)
Lees verder (PDF)

Italiaanse kaasfondue
Voor gevorderden.
Lees verder (PDF)

Pasta con funghi
Lees verder (PDF)

Bruschetta
In mum van tijd een fantastische maaltijd!
Lees verder (PDF)

Piadina
Italiaanse maaltijd in een handomdraai.
Lees verder (PDF)

Carpaccio
Carpaccio van Parmaham, champignons en Parmezaanse kaas.
Lees verder (PDF)

Crostini
Crostini truffel.
Lees verder (PDF)

Crostini’s 2
Crostini`s met gorgonzola dolce en parmaham.
Lees verder (PDF)

Dadels
Dadels met blauwader kaas en port.
Lees verder (PDF)

Champignons
Gevulde champignons met blauwader kaas.
Lees verder (PDF)

Broodje parmaham
Luxe broodje parmaham.
Lees verder (PDF)

Risotto
Risotto met gedroogde paddenstoelen en Parmezaanse kaas.
Lees verder (PDF)

Salade
Salade met warme vijgen en blauwader kaas
Lees verder (PDF)

Tartiflette
Tartiflette is een ovenschotel uit de franse Savoie.
Lees verder (Word)

Zwitserse kaasfondue
Met een extra bite. In het land van de kaasfondue vonden wij de beste melange tussen vers geraspte Greyere, Alpenzeller & Etivaz.
Lees verder (PDF)

Amuses
De makkelijkste manier om een goede entree te maken.
Wij hebben alvast de lekkerste amuses voor u geselecteerd!
Lees verder (PDF)

Tutti Frutti!
Serveren bij een vlees- (wild) gerecht.
Lees verder (PDF)

Canard à l’Orange
Het originele recept uit Zuidwest Frankrijk
Lees verder (PDF)

Albero di Natale
Feestelijke Italiaanse kerstboom
Lees verder (PDF)

Bresaola met supertoppings
Een voortreffelijk voorgerecht ! Zo maakt u eens een andere carpaccio.
Lees verder (PDF)

Pecorino Marinato
Geniale eenvoud! Van zacht en romig tot pittig en krachtig. Pecorinokazen heeft Gastrovino in allerlei smaken en soorten. De schapenkazen hebben 12 maanden rijping gehad in Italië.
Lees verder (PDF)

Sfincione
De Siciliaanse pizza! Elke Italiaanse streek heeft haar eigen recept voor de pizza. Op Sicilië is het de zeer voedzame Sfincione.
Lees verder (PDF)

Tri Colori Pasta Aioli
Een super pastagerecht dat de Italiaanse trattoria overtreft !
Lees verder (PDF)

Tricolore Pom Amore
Fantastisch origineel en makkelijk te bereiden supergerecht!
Lees verder (PDF)

 

Voorjaar / Zomer

Tapas Geitenkaas met honing en spek
Lees verder (PDF)

Tapas Zalm met cabralas
Lees verder (PDF)

Tapas gevulde abrikozen met notenroomkaas
Lees verder (PDF)

Tapas Bruchetta met rucola serranoham en blauwe kaas
Lees verder (PDF)

Tapas met geroosterde paprika, Chorizo, Iberico-ham en Manchego
Lees verder (PDF)

Tapas ricotta zalm
Lees verder (PDF)

Tapas Zalm met champagne en kappertjes
Lees verder (PDF)

Tapas pinchos atun claro
Lees verder (PDF)

Tapas van serranoham met Spaanse blauwaderkaas
Lees verder (PDF)

Escargots in roomsaus
Lees verder (PDF)

Eendenpoot met sinaasappelsaus
Lees verder (PDF)

Gougères
Overheerlijke kaassoesjes uit de Bourgogne
Lees verder (PDF)

Tiramisu met Eierlikeur
Deze fraaie klassieker uit de Italiaanse keuken krijgt een extra dimensie met een romige laag eierlikeur. En dat proeft u!
Lees verder (PDF)

Quiche met asperges en kaas
Lees verder (PDF)

2-kleurensandwich ‘Carpaccio’
Lees verder (PDF)

Porchetta Arrosta
met pecorino reserva
Lees verder (PDF)

Sandwiches
met gerookte vis
Lees verder (PDF)

Tapas
met zongedroogd fruit.
Lees verder (PDF)

Broodje Brugse Beenham
Men neme de beste Brugse beenham, knapperig olijfbrood en een fijne mosterd-dille saus verrijkt met volle mascarpone.
Lees verder (PDF)

Italiaanse Panzanella salade
Een fantastische Italiaanse salade met desembrood, dé druivenplukkersluch!
Lees verder (PDF)